Stări

2017, be awesome!

jump

Nu am apucat să îi scriu lui 2017 până acum. Nu i-am spus că îmi doresc să fie mai bun, că vreau să îmi aducă ceva de care am mare nevoie, ceva ce îmi doresc tare mult. Nu i-am făcut de la început to do-ul pe care e musai să îl completeze, ci i-am aruncat în grabă o singură dorință fix atunci când a început. Printre bubuiturile care ne asurzeau urechile, mi-a dat un semn că a priceput-o, să stau liniștită. L-am amenințat că la sfârșit îl voi evalua mai abitir decât o face un profesor cu elevii săi și, că îl voi sancționa în cazul în care nu va fi realizat totul. L-am primit cu brațele deschise, optimistă și încrezătoare că o să fie cel mai bun an de până acum.

L-am lăsat să respire la început, pentru ca să îl pot sufoca mai târziu, căci multe are de făcut până la 31 decembrie. Mai mult de 2017 lucruri pe care trebuie să mă ajute să le duc la bun sfârșit. Pe primele cele mai importante dintre ele i le-am scris acum cu cerneală, ca nu cumva să sară peste ele. Pe restul le voi adăuga la timpul lor sau le voi realiza înainte să fie nevoie să le scriu. Îl voi ține în priză în toate cele 364 de zile ale lui.

Îl rog pe 2017 să treacă încet, să îmi dea timp pentru tot, să mă mângâie cu blândețe, să îmi îndrume pașii cum știe el mai bine. Îl rog pe 2017 să fie cel mai bun!

Și nu doar pentru mine! Pentru noi toți, 2017 să fie fabulos!

2017

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s