Oameni · Online · România

Ce-și doresc bărbații?!

Femeile sunt greu de mulțumit. Își doresc mereu lucruri noi, se plictisesc repede de orice achiziție mult râvnită, sunt capricioase și, oricât s-ar strădui bărbații să descopere ce le-ar face cu adevărat fericite, par a găsi mereu lucruri noi la care să viseze. Dar oare noi știm cu adevărat ce își doresc bărbații?

Când un bărbat este pasionat de ceva, o face cu tot sufletul, cu tot trupul, cu toată ființa lui. Ați văzut pescarii? Stau cu orele și chiar cu zilele lângă bățul ăla, fără să vorbească, fără să clipească, fără să respire. Îndură căldură, frig, ploaie, vânt și paradoxal, unii dintre ei nici măcar nu mănâncă pește.

Sau microbiștii!!! Păi, când un bărbat ține cu o echipă, se îmbracă în culorile clubului, are în casă tot felul de obiecte legate de echipa lui de suflet, nu lipsește de la niciun meci, cântă alături de galerie, trăiește toate momentele cu sufletul la gură și plânge când rezultatul nu este unul favorabil.

E clar că atunci când un bărbat face o pasiune pentru ceva, o trăiește la o intensitate mult mai mare decât o femeie.

Noi femeile ne atașăm de lucruri, avem o bluză preferată, o fustă pe care o iubim și să nu mai vorbesc de pantofi:) Bărbații se atașează de foarte puține lucruri materiale. Nu am văzut până acum niciun bărbat care să spună “îmi place atât de mult cravata asta, că aș purta-o în fiecare zi”. Bărbaților le plac mașinile, tehnologia, fel de fel de cabluri întinse prin casă, berea și … CEASURILE.

Toți bărbații, fără poate nicio excepție, iubesc ceasurile. Am văzut și femei cărora le plac, însă niciuneia atât de mult cât unui bărbat. Noi privim ceasurile ca pe niște bijuterii, în timp ce pentru bărbați sunt obiecte indispensabile, sunt lucrurile care îi fac eleganți. Trebuie să recunoaștem că un bărbat ce are la mână un ceas frumos, este un bărbat elegant.  Pentru că nu le place să piardă vremea prin magazine, pentru că sunt “scurt și la obiect”, WatchShop le-a venit în ajutor și din luna iunie a acestui an, le-a adus la un click distanță locul în care pot găsi tot ceea ce își doresc – singurul magazin online de ceasuri și accesorii dedicat bărbaților.

Nici Paul nu este străin de pasiunea pentru ceasuri. Îi plac atât de mult, încât ar fi în stare să doarmă cu ele la mână. Cu toate! Nu își scoate ceasul de la mână când merge la piscină, la mare sau cu cortul, drept dovadă, mâna lui este mereu bronzată … cu ceas:) Nu i-am făcut până acum niciunul cadou, fiindcă mi-a fost teamă că nu mă pricep și cumpăr ceva ce nu este original sau ceva ce nu i-ar plăcea. Dar acum știu că cei de la WatchShop au doar produse originale în stoc, peste 9000 de modele din care să aleg, consilieri care să mă ajute să aleg unul fix pe gustul lui și un Showroom în București în care pot vedea, înainte să plătesc, ce am cumpărat.

Sunt aproape de mine, deci acum mă duc să vad cum rezolv cureaua ruptă de la unul din ceasurile lui Paul, căci oferă și service și cred că o să plec și cu un model superb pentru el, căci se apropie o zi ce merită sărbătorită cu un cadou care l-ar încânta:)

Am fugit la WatchShop, pe Mihai Bravu nr. 251 – 253

 

WS_banner_800x1470px_2 WS_banner_800x1470px_1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s