Familie · Mama · Părinți · Stări · Uncategorized

La mulți ani, mămica mea!

Astăzi este ziua mamei mele. Împlinește o vârstă frumoasă, dar nu o să o spun pentru că unei femei nu îi place să o divulge.

Este tânără, iar pentru mine indiferent de câți ani va avea, câte riduri îi vor brazda fața sau chiar dacă mă va certa pentru cine știe ce lucru, o să rămână omul pe care îl voi iubi cel mai mult. A fost prima persoană care m-a ținut în brațe, a stat cu mine noapte de noapte când eram mică, mi-a oferit tot ce a avut ea mai bun, m-a certat când am greșit, însă chiar și în cearta aia am simțit iubire. Mi-a lăsat și independență, să dau cu capul de sus când am avut probleme, chiar dacă a stat în spatele meu să mă vegheze. M-a învățat să merg, să vorbesc, să mă descurc. Evident că nu o să uit că în clasa a 12-a mi-a dat o palmă, așa mare cum eram. (scuze mama, dar nu aveam cum să nu menționez asta). Am făcut multe lucruri care nu i-au placut sau nu au fost făcute așa cum trebuia, însă nu m-a judecat niciodată pentru asta. Nu m-a bătut niciodata (cu excepția palmei din adolescență), deși…Dumnezeu mi-e martor de câte ori am meritat-o.

A fost lângă mine și când am avut bucurii, dar mai ales când am fost supărată. A știut cum să-mi șteargă lacrimile și să mă îmbărbateze că o să fie bine. Este cea mai bună prietenă a mea, una dintre puținele persoane în care am încredere 100%,

Mama mea este cea mai tare mamă din lume și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru că a ales-o pe ea pentru mine. (nu știu cum m-aș fi putut descurca cu o alta 🙂 )

Îți mulțumesc mamă, pentru că ai avut încredere în mine și mă felicit pe mine pentru că am reușit să nu te dezamăgesc. Știu că te bucuri din suflet pentru fiecare realizare a mea oricât de mare sau de mică este ea, de aceea te rog și acum (oficial, aici, de față cu toată lumea), să îmi ții pumnii și de data asta asta, chiar daca ce vreau să fac te întristează.

La mulți ani, mămică dragă!

Să ne trăiești!

7 thoughts on “La mulți ani, mămica mea!

 1. Vaiiii, deci am lacrimi in ochi! :((
  Sa ti traiasca mama, si ale noastre pe langa ea!
  Buna sau rea, e mama!
  Dna Lucica, stiti nu, ca palma aia e si din cauza mea? 😀 (sper sa nu confund :)))

 2. La multi ani tanti Lucicaa!!Sa ne traiesti sa ne indrumi cu sfaturi bune si sa ne certi cand gresim:*:*
  P.S. Soare nu numai tanti Lucica te asteapta..mai sunt si io p-aici:)))

 3. LA MULTI ANI TANTI LUCICA. STEFYYY SUNT DEACORD INTRU TOTUL CU CE AI SCRIS MAI SUS, INTRADEVAR ESTE O MAMA SI O FEMEIE DEOSEBITA. NE-A SCOS DIN MULTE BELELE:dVA PUP

 4. iti multumesc draga mea! si eu ii multumesc lui dumnezeu ca mi a te a dat. multumesc fetelor pentru vorbele frumoase. ma simt o femeie implinita si pentru asta iti multumesc inca o data.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s