Concurs · Fotografie · Părinți · Sony Romania · Stări · Uncategorized

Primul premiu

Luna trecută am participat la un workshop de fotografie, organizat în cadrul Atelierelor de Fotografie, de Sony România. Fotografia de portret.

“Învățătorul” nostru, Simion Buia. Fondator al Academiei de Fotografie, un adevărat profesionist, cu un simț al umorului mai mult decât bine dezvoltat, a făcut ca totul să fie foarte interactiv și interesant. Găsiți aici un interviu cu el, prin care puteți să-l cunoașteți mai bine. Cu ocazia asta am învățat și eu cât de cât, ce înseamnă fotografia de portret  făcută în studio, cum trebuie să fie lumina astfel încât modelul să iasă în evidență, cum trebuie făcută încadrarea și multe alte lucruri interesante și folositoare. Cei de la Sony au venit cu un întreg arsenal de materiale  și au creat un studio în interiorul cafenelei Verona (vă recomand să o vizitați dacă nu ați făcut-o până acum).

Așadar, a fost primul seminar de genul acesta la care am participat. În urma Atelierelor de Fotografie, s-a făcut și un concurs pentru cele mai bune fotografii din cadrul Sony World Photography Awards (SWPA). Astfel, am câștigat premiul de popularitate în primul concurs de fotografie la care am participat în viața mea. Fotografia a fost expusă în cafeneaua Verona, pe perioada atelierelor, iar acum stă la loc de cinste pe peretele părinților mei. Știu că ei se uită la ea cu mândrie și se bucură sincer pentru fiecare realizare a mea. Nu credeam că am câștigat, eram chiar dezamăgită, însă am ajuns la birou și Georgiana m-a felicitat. Ea urmărise facebook-ul, eu eram în plop și îi spun că mă felicită degeaba că nu am câștigat nimic.

– “Da? Ia du-te si uită-te pe pagina Sony, să vezi!” Și…surpriza pe care am avut-o, m-a făcut să am o săptămână excelentă!

A fost una dintre cele mai bune fotografii din lume. Sunt mândră de mine, ăsta a fost doar începutul și îmi propun ca de acum premiile să curgă pe bandă rulantă. Viitorul sună bine, iar pentru mine el o să însemne un studio propriu!

Mulțumesc Sony România!

Mulțumesc Simion Buia!

Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut!

One thought on “Primul premiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s