Fotografie · Mama · Oameni · Prieteni · Uncategorized

Pasiunea

De când mă știu, am avut o pasiune : fotografia.  Îmi plăcea să pozez orice, să surprind orice moment, peisaje, flori, oameni, expresii, orice… Nu prea am avut tehnologie, din păcate… am avut câteva aparate din alea cu film, dar pe cât de mult îmi plăcea să fotografiez, atât de puțin iubeam să developez filmele. Mai am și acum pe acasă câteva filme, dar nu cred că mai sunt bune. Apoi, m-am angajat și mi-am propus să îmi cumpăr unul mai șmecher, doar că a doua zi după ce am luat primul salariu, mi s-a ars aspiratorul și a trebuit să las mai la o parte hobby-ul. Am reușit într-un final să mi-l iau. Era un HP Photosmart, compact, gri, frumos, mic. Cei de la eMAG mi l-au adus la serviciu. Ce să mai…nimeni nu era ca mine, eram mândră nevoie mare și chiar făcea poze frumușele. Îl am și acum, ce-i drept cu o mică defecțiune tehnică, dar remediabilă.

Apoi, am primit cadou de la iubitul meu, un aparat semi-pro, Fujifilm Finepix. Am făcut cu el o grămadă de poze, unele frumoase, altele mai puțin. Aveam cu ce să îmi fac damblaua, umblam cu el ca și cu oul, agățat de gât pe oriunde mă duceam. Nu ratam niciun eveniment fără camera mea, eram mândră de pozele mele și atunci când nu mă lăuda nimeni pentru rezultat, o făceam singură.

 

Acum însă, m-am făcut și eu mai mare și a venit epoca profesională, așadar  am investit în primul DSLR, la care visam de muuuultă vreme (prietenii știu cât i-am stresat cu asta).  Am fost cea mai fericită în ziua procurării lui, l-am sucit pe toate părțile, i-am umblat în toate setările. Ce să mai… o singură seară de teste și bateria pe zero. Nu l-am lăsat acasă nici măcar atunci când am plecat cu bicicleta în parc, m-am rugat în cel mai profund mod atunci când ploua cu găleata să pot ieși afară ca să fac ce-mi place, l-am avut cu mine chiar și atunci când am strâns gunoaiele din oraș și nu mai ratez niciun eveniment din care pot ieși poze frumoase. Nu mi l-aș fi luat fiindcă era destul de scump, însă, le mulțumesc Corinei și mamei, care au stat cu gura pe mine să îl comand.

Acum am în sfârșit jucăria pe care mi-am dorit-o atât de mult!

Numai pasiunile mari pot da naștere oamenilor mari ” – Claude Arien Helvetius

2 thoughts on “Pasiunea

  1. Sincer, asteptam cu nerabdare sa gasesc pe blog o postare legata de noua ta achizitie sau de pasiunea fierbinte pentru fotografie…
    Si ce sa vezi? Surpriza… A aparut si postarea!
    Sa faci bani cu noua ta jucarie…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s